فروشگاه انواع فایلهای مورد نیاز دانشجو و دانش آموز
فروشگاه جامع تحقیقات دانشگاهی و دانش آموزی

اطلاعیه فروشگاه

توجه: هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما به طور کامل انجام شود. مراحل پرداخت را تا دریافت کد پیگیری ادامه دهید. چناچنچه موفق به پرداخت نشدید، کمی صبر کنید و سپس بار دیگر برای پرداخت تلاش کنید یا بانک عامل را تغییر دهید یا مرورگر خود را تغییر دهید تا پرداخت شما انجام شود. بعد از خرید اگرنتوانستید فایل خرداری شده رو دریافت کنید و یا فایل خریداری شده دارای مشکلی بود (که البته خیلی کم پیش میاد و یا اصلا پیش نمیاد) از طریق پشتیبانی فروشگاه، به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود. در کمتر از 24 ساعت پاسخ داده خواهد شد. با سپاس

تحقیق درباره تكثير كبك صنعتي

تحقیق  درباره تكثير كبك صنعتي

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 18 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

 

 

نقش تغذيه سالم در تامين سلامت انسان بر هيچ کس پوشيده نيست.انسان امروزي  با پيشرفت تکنولوژي وبکارگيري همه علوم وفنون سعي در حفظ سلامت وماندگاري خود دارد؛ گواينکه استفاده نامناسب ازتکنولوژي براي سلامت وبقاي انسان خطرسازميباشد, ولي هدف عمده تامين وحفظ سلامت انسان است. استفاده ازروشهاوراهکارهاي نوين درتامين وبهبودوضع تغذيه بشرضمن ايجاداشتغال ,سلامت انسان را فراهم مياورد. دراين راستا پرورش وتوليدگوشت کبک راهکاري نوين است. گوشت کبک از جهاتي جنبه دارويي داشته و براي بيماراني که مجاز به مصرف گوشت قرمز نبوده وحتي در مصرف گوشت سفيد محدوديت دارند, توصيه شده است. در طب سنتي براي ناتواني جنسي  و عصبي, بيماران فشارخوني,  افراد با چربي خون بالا, اسيداوريک بالا و ديابت کاربرد دارد ؛ علاوه  بر مصرف داخلي تا حدي زمينه صادرات اين محصول توجيه خوبي دارد.                                                                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

معرفي طرح

1-اطلاعات طرح

الف- زمينه فعاليت:  تکثير, پرورش وکشتارگاه کبک صنعتي

ب- محل اجراي: طرح استان خراسان رضوي شهرستان…………

ج- مجري ومديريت طرح:  محمدابوالحسني تلفن:  09151592116-6229545-0511

2-هدف طرح

هدف از اجراي طرح تاسيس واحدتوليدي وگوشتي است, ازآنجا که گوشت کبک منبع پروتئيني بسيار خوبي ميباشد و با توجه به هزينه طرح ,ميزان اشتغالزايي و نو بودن روش در استان خراسان رضوي وکيفيت اب وهواي منطقه, احداث مجتمع پرورش کبک, بسيار مناسب است. گواينکه گوشت کبک از گوشت مرغ وبلدرچين, بسيار لذيذتر و با کيفيتي برتراست.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 6,800 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file22_1801466_2574.zip20.7k